Maestro Business Entertainment

Markkinoiden modernein ratkaisu tilasi äänimaailmaan. Maestro-tuoteperhe on ammattikäyttöön tarkoitettu musiikintoisto-, karaoke- ja medianhallintaohjelmisto. Voit tilata ohjelmat kätevästi yhdessä tai erikseen. Kotimainen Maestro toimii tabletilla sekä tietokoneella Windows 10 käyttöjärjestelmässä.

Miten se toimii?

Liitä Maestro-laitteesi toiseen näyttöön, valitse kappale ja laula. Sisällön lataamiseen tarvitset verkkoyhteyden, mutta tämän jälkeen offline käyttö on mahdollista. Palvelusta maksat joko kiinteää kuukausimaksua tai esityskertoihin perustuvaa hintaa. Sopimus on aina kuukauden kerrallaan voimassa ja voit jostavasti käyttää palvelua tarpeen mukaan.

KARAOKE

Karaokessa valitset kappaleet helposti muutamalla sormen pyyhkäisyllä. Palvelu tarjoaa sinulle aina uusimmat kappaleet automaattisesti ja veloituksetta! Maestron käyttöön voit valita sinulle sopivan maksutavan, eikä sinua sido pitkäaikaiset sopimukset.  Lataa sovellus Windows Storesta Windows 10-käyttöjärjestelmälle.

Maestro business Media

Maestro Business Media tiedottaa ajastetusti parhaat tarjouksesi ja tuoreimmat tiedotteesi isoille näytöille ajastetuilla kuvilla. Esim. lounaslistan tai tulevan artistin esiintymisestä tiedotat Maestrolla salaman nopeasti suoraan sovelluksesta. Kaikkeen ei enää tarvita mainostoimistoa, jotta voit tiedottaa tyylikkäästi!

Maestro business Music

Maestro Business Music sisältää lukuisia ammattilaisten ylläpitämiä tunnelmakanavia, joista löydät sopivan taustamusiikin joka tilanteeseen. Ohjelmiston omaksuminen on tavattoman nopeaa: valitse vain tunnelma ja anna kuulua! Taustamusiikin voi ajastaa, tai käyttää sitä musiikki-isännän työkaluna.

TV

TV on uusin lisäys Maestro Business Entertainment tuoteperheeseen. On aika sanoa hyvästit digibokseille, ja siirtyä tähän päivään Maestron voimin. Klikkaa matsi päälle tai ajasta ne alkamaan automaattisesti. Niin helppoa se on! Lataa sovellus Windows Storesta Windows 10-käyttöjärjestelmälle. RUUTU + -palvelulla voit näyttää asiakkaillesi SM-liigaa, Veikkausliigaa, pesistä, MM-Rallia jne. Eikä sinun tarvitse ostaa palvelua puoleksivuodeksi tai vuodeksi.. Osta vaikka kuukaudeksi! Hinta perustuu asiakaspaikkojen määrään. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!

Avaimet Käteen - Paketti

Kauttamme saat Maestro - Business Music tai Karaokepalvelut avaimet käteen periaatteella. Valitset asennettavat Maestron ominaisuudet (karaoke, musiikki, media) ja me asennamme kaiken valmiiksi tietokoneeseen ja toimitamme koneen ravintolaasi asennettuna!